Fredriks blogg

Jag springer maraton och längre lopp.

Anmäld till Transylvania Trail Traverse

03 december 2013 av Fredrik

Jag skulle till Västerås, men hamnade i Rumänien. Nej, jag har inte åkt vilse, men jag blev tvungen att ändra mina planer för 2014.

Planen var att springa TEC 100 miles, The Gax 100 miles och Black River Run 100 miles för att samla kvalpoäng till UTMB (Ultra-Trail du Mont-Blanc), men så insåg jag att Black River Run krockar med min sons födelsedag även nästa år. För att få ihop tillräckligt med kvalpoäng började jag titta efter andra lopp som passade min kalender. Av en slump hittade jag Transylvania Trail Traverse som passar perfekt – både som lopp och som en minisemester med familjen.

Jag anmälde mig till den kortare varianten som fått namnet Vlad the Impaler. Den är på 55,3 km och 4300 höjdmeter. Nu längtar jag till starten 6 september 2014.

Skriv en kommentar | Kategorier: Allmänt, Tävling | Taggar: , , , , ,

Skriv en kommentar

Required fields are marked *