Fredriks blogg

Jag springer maraton och längre lopp.

Planerar 2014

21 december 2013 av Fredrik

Hittills har jag anmält mig till fem lopp under 2014. Det är flera andra som lockar och dessutom är jag sugen på att ge mig iväg på några dagars fjällöpning, men det går dessvärre inte att få in allt i kalendern.

För att få en bra överblick över mina planerade lopp och träningsupplägg inför dessa, så skapade jag en egen kalender (jag hittade ingen som föll mig i smaken på internet). Jag började med fylla i loppen jag anmält mig till. Utifrån dessa gjorde jag sedan en grov skiss på träningsupplägget med uppbyggnadsfaser, nedtrappning och vila.

Jag ska fila lite på upplägget, men det blev väldigt enkelt att se hur 2014 kommer att se ut.

2014 års kalender

Skriv en kommentar | Kategorier: Allmänt | Taggar:

Skriv en kommentar

Required fields are marked *