Fredriks blogg

Jag springer maraton och längre lopp.

Anmäld till Tierra Arctic Ultra 2015

18 januari 2015 av Fredrik

I onsdags var det dragning i UTMB-lotteriet. Även om jag inte hade räknat med att få en startplats i år, utan mest registrerat mig för att ha större chans nästa år, så hade jag börjat hoppats på att få stå på startlinjen i Chamonix redan nu i augusti. Så blir det inte.

Istället anmälde jag mig till Tierra Arctic Ultra – även det i augusti. Ett 120 km långt lopp på Kungsleden från Nikkaluokta till Abisko som jag var sugen på att springa redan förra året. Det kan inte bli annat än fantastiskt.

Video från en av fjolårets deltagare.

2 kommentarer | Kategorier: Allmänt, Tävling | Taggar: , , ,

Comments (2)

  1. Hej Fredrik. Kul att du kämpar på med 100 miles-challange. Såg att du skall testa High Coast ultra 129 km i juni. Den är jag oxå bokad på. Kommer bli maxat. Jag sprang kungsleden Nikkalukkta-Abisko 2011 dessutom på Swedish Alpine Ultra. Den var magiskt, men mkt sten och spänger och iskall jokar, gjorde löpningen lite från varande tyvärr. Ladda klokt nu och lycka till så ses vi på HIgh coast;)

    • Kul att du också springer HCU. Tror det blir ett riktigt fint lopp. Du kanske kan dela med dig mer om dina erfarenheter från Swedish Alpine Ultra då också 🙂

Skriv en kommentar

Required fields are marked *