Fredriks blogg

Jag springer maraton och längre lopp.

Anmäld till The Gax 100 miles 2015

27 juni 2015 av Fredrik

Just nu pågår High Coast Ultra och det blev ju tyvärr en DNS för min del. Lyckligtvis fanns det några startplatser kvar till The Gax nästa helg, så jag bestämde mig för att springa det loppet i år igen. Jag tänker inte nöja mig med det, utan siktar på att genomföra hela The Swedish 100 Mile Challenge igen.

Gax var min favorit bland loppen i The Swedish 100 Mile Challenge och förra årets äventyr kan man läsa om i inlägget The Gax 100 miles 2014.

2 kommentarer | Kategorier: Allmänt, Tävling, Uncategorized | Taggar: , , ,

Comments (2)

  1. Grattis till malgangen! Jag tappade helt lusten runt Vik efter att ha haft svart att hitta efter att stigen lamnade stranden efter Stenshuvud! Sa det blev DNF tyvarr. – Tobias

    • Tack Tobias! Bra kämpat ändå, det var riktigt tuffa förhållanden. Såg att över hälften av deltagarna bröt. Det var trevligt att springa ihop och vem vet, vi kanske ses på något lopp i framtiden. Ha det gott!

Skriv en kommentar

Required fields are marked *